Essentielle olier

Naturen kan heale og støtte os.

Da jeg første gang mødte olierne var det igennem min dejlige yogalærer og veninde Anne. For mig var det kærlighed ved første duft. For andre sniger olierne sig ind på dem. Vokser og ”gror fast”.
Aromaterapi som jeg anvender når jeg giver NADA kan bruges til at heale og støtte på det

  • fysiske niveau og f.eks. lindre en hovedpine og/eller på det
  • følelsesmæssige niveau fordi vi har nogle stagneret følelser der holdes ned og giver os hovedpine
  • eller/og på det spirituelle niveau hvis vi f.eks. får hovedpine over at vi har nået vores ”glasloft” og tror vi skal ”regne den ud” for at springe loftet for at tage det kvantespring som vores sjæl hungrer efter.

Vores fantastiske celler kan ”genkende” olierne hvis de ren NATUR som doTERRA s olier er. Derfor kan de støtte os i en øget indre balance. Det kan de ved at vi dufter til dem -som mine klinter gør inden og efter NADA, blot ved at komme olien i håndfladen. Alternativt er at vi dufter til en diffusere som vi har i hjemmet eller i bilen. Alternativt er at indtage olierne via kapsel eller i vand. Det er dog ikke alle vi må indtage.

Jeg arbejder på alle tre niveauer med olierne og indimellem afholder jeg workshops med olierne eller kombinere med NADA eller klangmeditation hos min skønne Anna. Mine forståelse af olierne er at der er DYB sammenhæng mellem krop, sind og ånd. Så arbejder vi på et ene niveau afspejler det sig på de andre,

Hvis du er interesseret i at opnå en indtægt med doTERRA kan du blot skrive en besked til mig eller opsøge Your Essentiel Abundance gruppen på Facebook som jeg er medstifter af. Her kan du få fif og viden om olierne, helt frit.
Pas på med at dufte, du kan blive afhængig.

Min skønne mentor Christine Eilvig har udgivet Magien med essentielle olier som du finder under Free stuff.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os